Ресторант

Home / Ресторант

Ресторант Сънрайз В Хотел Сънрайз Парк и СПА Банско !

Ресторант Сънрайз се намира в Луксозният четиризвезден ΗΟΤΕL SUNRISE PARK & SPA в популярният Ски курорт Банско.Интериорът е в меки и топли тонове, които са старателно подбрани за да внесат уютна и спокойна атмосфера за посетителите.Вътрешният салон разполага със комфортни сепарета както и маси , които са разпределени оптимално с възможност за настаняване на голяма група от приятели, колеги и семейни коппании, и в същото време остава възможноста за особобени тихи части, за онези от вас, които предпочитат спокойствието.
Градината на Хотел Сънрайз е едно от най- предпочитаните места в прекрасните пролетни и летни слънчеви дни .Наситена с много цветя с течаща декоративна ракичка и фонтан, градината е свързана по естествен начин с ресторанта.Да не забравяме и Барбкюто,на което се приготвят разнообразни местни специалитети и заявки по желание на клиетните. Отличната кухня с традиционно меню и голямо разнообразие от салати, предястия, специалитети на Ресторанта, както и богатата колекция от подбрани напитки и вина задоволяват и най-изтънчения вкус.

Пренесете се в неповторимата обстановка на ресторант-градина „Сънрайз „, насладете се на превъзходна кухня, за да усетите истинско удоволствие.

Почувствайте се специални! Очакваме Ви в Банско !